Vegan Monkey
Inspiratie Life

Vegan T-shirtlijn in Aankomst! Welk shirt kies jij?

Waarschijnlijk heb je de subtiele hints hier en daar al opgepikt, maar ik ga het officieel maken: ik ga een vegan T-shirt lijn beginnen! Oh, ik vind dit zo gaaf, jongens! Ik heb er de afgelopen weken als een malle aan gewerkt, en zoals je merkt ben ik er echt als een stuiterbal zo enthousiast over. In deze T-shirts gaan we de wereld redden. Maar daarover later meer.

Want ik heb nu jouw mening nodig! Ik wil weten welk vegan T-shirt jij zou kiezen, en als dank voor je stem heb ik een klein cadeau’tje voor je. Scroll naar het kopje “Welk vegan T-shirt? I need your help” als je direct wilt beginnen, of lees hieronder hoe, wat en waarom dit allemaal tot stand is gekomen!

Hoe het Allemaal Begon

Ik was al best een tijdje op zoek naar ‘zo’n soort vegan T-shirt’. Naar kleding waarmee ik kan laten zien waar ik echt om geef. Zoals dieren, en onze planeet met alles wat erop rondhobbelt. Aan de buitenkant kun je vaak niet zien dat je een awesome vegan, vega, dierenliefhebber, of andere wereldverbeteraar bent. Dat is toch eeuwig zonde? Ik vind dat iedereen die opkomt voor dieren – op welke manier dan ook – dit bést mag laten zien. Letterlijk. Met wat je draagt. Door te laten zien waar je voor staat in deze wereld draag je bij aan een steeds grotere bewustwording.

Just awesome-looking animal lovers

Nu zijn er best leuke t-shirts op de internationale markt, maar het nadeel is dat veel daarvan uit Amerika of Australië moeten komen. De CO2-uitstoot en verzendkosten die daarbij gepaard gaan doen mijn mondhoeken kelderen. Ik koop liever een extra pot pindakaas dan dat ik de kas van vliegtuigmaatschappij X spek, en ik vind dat Trump al meer dan genoeg doet ‘to make Greenland green again’. Dus als het lokaal en goedkoper kan, dan yes please! En ik wil gewoon dat mensen vegan worden zodat ze deze t-shirts kunnen gaan dragen. Want c’mon, deze wil je toch gewoon hebben. ^^

All Vegan & Origineel Handwerk

Uiteraard worden alle designs op biologisch katoen geprint, en zijn de inkt- en reinigingsmaterialen waarmee gewerkt wordt vrij van dierlijke producten – vegan dus. De ontwerpen heb ik zelf bedacht, met de hand getekend, en daarna ingescand. Daar zitten uurtjes noeste arbeid in, maar jongens, ik vind dit zó gaaf om te doen! En ik heb nog heel veel meer toffe ideëen. Maar first things first. Er moet een selectie worden gemaakt. En daar heb ik nu jouw hulp bij nodig!

Welk Vegan T-shirt? I Need Your Help!

Ik wil graag van jou weten welk ontwerp jij zou willen hebben. De ontwerpen met de meeste stemmen zullen de allereerste vegan T shirts worden die écht kunnen worden besteld! Als dank voor je hulp krijg je een pre-sale kortingscoupon van 10% toegestuurd. Je stemt door een reactie onderaan dit bericht achter te laten.

PS. dat watermerk eroverheen gaat er later natuurlijk af. 😉

Vegan T-shirt 1

Vegan T-shirt 2

Vegan T-shirt 3

Vegan T-shirt 4 (click to zoom in)

Vegan T-shirt 5

Vegan T-shirt 6

Vegan T-shirt 7

Wanneer kunnen we bestellen?

Deze maand nog! De precieze datum is nog een geheimpje, maar in oktober gaat de webshop open (Update: als je dit leest is hij al live! Klik hier: By Monkey). Zo spannend, guys! Als je je stem hieronder in de comments uitbreng ontvang je binnen 2 dagen je kortingscoupon in je mailbox, die je straks in de webshop kunt inleveren.

Héél hartelijk dank voor je stem!

Love,

By Monkey


© 2017 – Vegan Monkey

You Might Also Like...

376 Comments

 • Reply
  Minka
  28 oktober 2017 at 09:18

  4 en 6 vind ik het leukst :).

 • Reply
  Marloes
  22 oktober 2017 at 23:55

  Nummer 6! Super leuk:)

 • Reply
  Sharon
  20 oktober 2017 at 14:04

  Ik vind 4, 5, en 7 het leukst!

 • Reply
  Charlotte
  19 oktober 2017 at 22:49

  Nummer 6!

 • Reply
  Yolanda
  19 oktober 2017 at 07:31

  Hoi Brenda, pas je blog ontdekt en vindt t leuk, ga je volgen. Zelf sinds maart dit jaar veganist en gaat goed! Ik ga voor het t-shirt met de wereldbol erop! Groetjes en succes met je blog en de t-shirtlijn!!

 • Reply
  Tine
  15 oktober 2017 at 21:09

  Nummer 5 😀

 • Reply
  Marije
  13 oktober 2017 at 19:30

  Shirt 2 en 6!!

 • 1 35 36 37

  Leave a Reply